Archives

Monthly Archives: August 2008

An error ocurred while attempting to change the state of virtual machine XXX.

Hi guys,

I’m getting this errors trying to start some VMs. If the parent is restarted, they work again.
I have found no particular reason: a working VM after a Windows restart (in the child partition) stop working, stuck at "Starting 50%" and gives this error.

Ideas?

Thanks a lot!

An error ocurred while attempting to change the state of virtual machine XXX.  
 
‘XXX’ failed to start.  
 
Microsoft Emulated IDE Controller (Instance ID {83F8638B-8DCA-4152-9EDA-2CA8B33039B4}): Failed to power on with Error ‘A device attached to the system is not functioning.’  
 
Failed to open attachment ‘X:XXX.vhd’. Error: ‘A device attached to the system is not functioning.’  
 
Failed to open attachment ‘X:XXX.vhd’. Error: ‘A device attached to the system is not functioning.’  
 
‘XXX’ failed to start. (Virtual machine 36563C78-65B5-4C40-A52D-689BB39E8B08)  
 
Microsoft Emulated IDE Controller (Instance ID {83F8638B-8DCA-4152-9EDA-2CA8B33039B4}): Failed to power on with Error ‘A device attached to the system is not functioning.’ (0x8007001F). (Virtual machine 36563C78-65B5-4C40-A52D-689BB39E8B08)  
 
‘XXX’: Failed to open attachment ‘X:XXX.vhd’. Error: ‘A device attached to the system is not functioning.’ (0x8007001F). (Virtual machine 36563C78-65B5-4C40-A52D-689BB39E8B08)  
 
‘XXX’: Failed to open attachment ‘X:XXX.vhd’. Error: ‘A device attached to the system is not functioning.’ (0x8007001F). (Virtual machine 36563C78-65B5-4C40-A52D-689BB39E8B08) 

Read full post . . . .

Go Que Newsroom

Categories